Amazon Studios naznanil kar tri igre na letošnjem TwitchConu

Amazon Studios je naznanil kar tri nove igre in sicer Breakaway, Crucible in še MMO peskovnik, za katerega se še ne ve imena.

Breakaway je igra v kateri se bomo borili z drugimi igralci v 4v4 boju, imela bo razredni sistem, veliko junakov na izbiro in narejena je bo za e-športne namene. Za alfa testiranje se lahko prijavite tukaj.

Oglejte si kratek posnetek igre Breakaway.

Crucible je tretje-osebna strelska igra, kjer se kar 12 igralcev bori za preživetje na planetu. Zelo pomemben naj bi bil 13. igralec, ki naj bi imel velik vpliv na potek same igre. Pomislite na Hunger Games in boste dobili približno sliko za kakšno igro gre.

Oglejte si kratek posnetek igre Crucible.

Še ne imenovana igra zavita v oblake skrivnosti je tretja igra, ki bo imela odprt svet in bo šlo za MMO peskovnik postavljen v 17. stoletje kolonialne Amerike. Direktor igre je povedal, da iz vidika zgodovine igra ni točna, vsebovala pa bo tudi nadnaravne sposobnosti.

Vaša reakcija na članek?

NedeljskiH60
Že od malih nog je igranje video iger vsakdanje opravilo. Najbolj me navdušujejo MMORPG, ARPG in RPG zvrsti, za to pa so krive večne legende World of Warcraft, Diablo 2 in Gothic 1. Poleg posedanja za računalnikom in igranjem iger rad poslušam glasbo in tudi kakšno odigram na bobne. Moja želja je, da bi mladi igričarji lahko brali novice v svojem maternem jeziku.

Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!