Paladins prihaja tudi na Playstation 4 in Xbox One

Po zelo uspešnem zagonu odprte bete je danes razvijalec HiRez studios najavil, da njihova igra Paladins pride tudi na konzoli Playstation 4 in Xbox One.

Po tem, ko je razvijalec HiRezStew na svojem uradnem Twitter računu najavil, da je igro Paladins že igralo prek 2 milijona igralcev, se je HiRez studios odločil, da bodo zagnali zaprto beto na konzoli Playstation 4 in Xbox One.

Na svoji uradni strani so tudi zapisali, da je igra bila že od začetka zasnovana za konzole. Počakali se le, da PC in Mac različici igre prideta v odprto beto. Da so kontrole čim boljše in lažje za uporabo, so igro ponudili raznim profesionalnim igralcem. Ti so jo preizkusili in poslali svoje mnenje. Razvijalec obljublja, da bo igra ostala brezplačna tako kot na PC kot tudi na konzolah.

Če bi radi igro že preizkusili, pa se lahko brezplačno prijavite za dostop do zaprte bete:

XBOX ONE: https://www.paladins.com/xbox-beta-signup/

PLAYSTATION 4: https://www.paladins.com/ps4-beta-signup/

Vaša reakcija na članek?

Sveže objave

Iron Harvest – Recenzija | Retrofuturistična prva svetovna vojna

Iron Harvest je novi strateški naslov razvijalca KING Art Games in založnika Deep Silver. Ta razvojni studio je sicer znan predvsem po...

Prva smrtna žrtev digitalnega hekerskega napada

Hekerski napadi so lahko za razna podjetja zelo boleča, a še vedno je vse samo digitalno in škoda, ki jo utrpijo, se...

Myst predelava dobila svoj prvi napovednik

Ime Myst je verjetno znano samo veteranom in pa retro navdušencem, vendar pa je ta igra leta 1993 navdušila praktično vsakega PC...

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!