Battlefield 1: Nov 12 minutni igralni posnetek

Electronics Arts nam je pred kratkim pokazal nov igralni posnetek zelo pričakovane igre Battlefield 1. Ta nam bo prikazala zdaj že 100 let stare dogodke prve svetovne vojne.

Prikazan je enoigralski kampanjski način, ki nam oriše prvo svetovno vojno v popolnen akcijskem spektaklu. Celotna kampanja bo razdeljena v štiri vojne zgodbe, vsaka od teh pa se bo osredotočala na enega od igralnih likov z različnimi specializacijami. Domnevamo, da bomo v vsaki zgodbi igrali eno izmed štirih klas, kot so izvidnik, napadalec, podpornik in bolničar.

Battlefield 1 bo izšel 21. oktobra za Xbox One, PlayStation 4 in PC. Prednaročite ga lahko na uradni spletni strani za 59,99€.

Oglejte si najnovejši igralni posnetek igre Battlefield 1.

Vaša reakcija na članek?

NedeljskiH60
Že od malih nog je igranje video iger vsakdanje opravilo. Najbolj me navdušujejo MMORPG, ARPG in RPG zvrsti, za to pa so krive večne legende World of Warcraft, Diablo 2 in Gothic 1. Poleg posedanja za računalnikom in igranjem iger rad poslušam glasbo in tudi kakšno odigram na bobne. Moja želja je, da bi mladi igričarji lahko brali novice v svojem maternem jeziku.

Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!