Preizkusili smo igro Spintires

Spintires je primerna predvsem za ljubitelje simulacij ter off-road iger.

Čeprav je igra stara že 2 leti, nas je s svojo dobro grafiko in zanimivo vsebino vseeno pozitivno presenetila. Pred nakupom smo se vprašali, ali se za igro splača odšteti redno ceno 25€. Kljub zmerno visoki ceni, pa vas igra ne bo pustila ravnodušne. V času pisanja prispevka jo je na platformi Steam mogoče dobiti po znižani ceni, torej za zgolj 7€ (akcija traja do 7.10).

V igri boste prevzeli nalogo upravljanja s terenskimi vozili (tovornjaki). Vaš cilj je, da se, po prevzemu lesa, prebijete čez številne ovire na “cesti” (blato, klanci, reke) do drugega konca mape in tam odložite les. Ker pa morate isti postopek ponoviti večkrat, se pri vsakem krogu to pozna na “cesti”, ki je sčasoma vse bolj uničena in neprevozna. Na poti si pomagate tudi z vitlom, katerega lahko pritrdite na bližnje drevo, v večigralskem načinu pa vam lahko ob raznih “cestnih” nevšečnostih na pomoč priskočijo kolegi tovornjakarji, torej soigralci. Na voljo imate kar nekaj map, ki so dokaj majhne ampak zelo dobro dodelane.

S pomočjo Steam Workshop-a je v igro moč dodati tudi kar nekaj novih vozil..

Na platformi Steam je igra deležna pozitivnih odzivov, in sicer je do zdaj od približno 12.000 odzivov kar 10.000 pozitivnih.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime