Preizkusili smo igro Spintires

Spintires je primerna predvsem za ljubitelje simulacij ter off-road iger.

Čeprav je igra stara že 2 leti, nas je s svojo dobro grafiko in zanimivo vsebino vseeno pozitivno presenetila. Pred nakupom smo se vprašali, ali se za igro splača odšteti redno ceno 25€. Kljub zmerno visoki ceni, pa vas igra ne bo pustila ravnodušne. V času pisanja prispevka jo je na platformi Steam mogoče dobiti po znižani ceni, torej za zgolj 7€ (akcija traja do 7.10).

V igri boste prevzeli nalogo upravljanja s terenskimi vozili (tovornjaki). Vaš cilj je, da se, po prevzemu lesa, prebijete čez številne ovire na “cesti” (blato, klanci, reke) do drugega konca mape in tam odložite les. Ker pa morate isti postopek ponoviti večkrat, se pri vsakem krogu to pozna na “cesti”, ki je sčasoma vse bolj uničena in neprevozna. Na poti si pomagate tudi z vitlom, katerega lahko pritrdite na bližnje drevo, v večigralskem načinu pa vam lahko ob raznih “cestnih” nevšečnostih na pomoč priskočijo kolegi tovornjakarji, torej soigralci. Na voljo imate kar nekaj map, ki so dokaj majhne ampak zelo dobro dodelane.

S pomočjo Steam Workshop-a je v igro moč dodati tudi kar nekaj novih vozil..

Na platformi Steam je igra deležna pozitivnih odzivov, in sicer je do zdaj od približno 12.000 odzivov kar 10.000 pozitivnih.

Vaša reakcija na članek?

Sveže objave

Iron Harvest – Recenzija | Retrofuturistična prva svetovna vojna

Iron Harvest je novi strateški naslov razvijalca KING Art Games in založnika Deep Silver. Ta razvojni studio je sicer znan predvsem po...

Prva smrtna žrtev digitalnega hekerskega napada

Hekerski napadi so lahko za razna podjetja zelo boleča, a še vedno je vse samo digitalno in škoda, ki jo utrpijo, se...

Myst predelava dobila svoj prvi napovednik

Ime Myst je verjetno znano samo veteranom in pa retro navdušencem, vendar pa je ta igra leta 1993 navdušila praktično vsakega PC...

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!