Overwatch bo dobil dva nova junaka in nove zemljevide

Direktor Overwatch-a Jeff Kaplan je kot prihajajoče novosti igre napovedal dva nova junaka, nove zemljevide ter nov igralni način.

Enega od novih junakov, katerega Blizzard že testira, bi naj kmalu ugledal luč sveta. Po govoricah sodeč bi omenjeni junak bil Sombra, ki se je v Overwatch “lore-u” že pojavljal in sicer kot junak s hekerskimi ter kriptografskimi sposobnostmi.

Kaplan je nad napredkom svoje ekipe zelo vesel, in upa, da bo uspešno delo uspel tudi nadaljevati. Tudi eden izmed novih zemljevidov je že v testiranju,  Blizzard pa pravi, da komaj čaka odziv javnosti ob izdaji. Poleg vsega omenjenega izdelujejo tudi nov igralni način, ampak slik zaslona, kratkih posnetkov ali kakršnihkoli drugih informacij za zdaj žal še ni.

Overwatch lahko kupite preko uradne spletne strani za PC, PlayStation 4 in Xbox One.

Vaša reakcija na članek?

NedeljskiH60
Že od malih nog je igranje video iger vsakdanje opravilo. Najbolj me navdušujejo MMORPG, ARPG in RPG zvrsti, za to pa so krive večne legende World of Warcraft, Diablo 2 in Gothic 1. Poleg posedanja za računalnikom in igranjem iger rad poslušam glasbo in tudi kakšno odigram na bobne. Moja želja je, da bi mladi igričarji lahko brali novice v svojem maternem jeziku.

Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!