Mass Effect: Andromeda – ušel je datum izida

Pred nekaj časa so pri Electronics Arts napovedali, da bo igra Mass Effect: Andromeda izšla šele nekje med 1. januarjem in 31. marcem v letu 2017.

Po nesreči so na spletni trgovini Amazon razkrili, da je datum izida 21. marec 2017. Seveda je vse to še neuradno in počakati bomo morali, da Electronics Arts potrdi, ali ta datum uradnoo drži. Upamo lahko samo, da nam bo Bioware na svojem dogodku 7. novembra povedal kaj več.

capture

Mass Effect je zelo popularna franšiza RPG žanra, ki je v igričarstvu že dolgo uveljavljena. Najnovejši del, ki bo luč sveta ugledal nekje v letu 2017, ne bo imel s prejšnjimi deli igre glede zgodbe nobenih povezav.

Oglejte si igralni posnetek igre Mass Effect: Andromeda.

Vaša reakcija na članek?

NedeljskiH60
Že od malih nog je igranje video iger vsakdanje opravilo. Najbolj me navdušujejo MMORPG, ARPG in RPG zvrsti, za to pa so krive večne legende World of Warcraft, Diablo 2 in Gothic 1. Poleg posedanja za računalnikom in igranjem iger rad poslušam glasbo in tudi kakšno odigram na bobne. Moja želja je, da bi mladi igričarji lahko brali novice v svojem maternem jeziku.

Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!