SimBin Studios se vrača

Vsi se še dobro spominjamo iger kot so GT Legends, GTR, GTR2 in serije Race07, ki so se v dirkaški skupnosti zasidrale kot legende dirkaških simulacij. Razvili so jih pri švedskem podjetju SimBin Studios, ki je bilo ustanovljeno leta 2003. Njihov začetni uspeh ni bil dolgotrajen, saj je podjetje bankrotiralo, studio pa je zaprl svoja vrata konec leta 2014.

simbin

Nekaj dni kasneje je bilo ustanovljeno novo podjetje z imenom Sector3Studios, ki je z ekipo bivših zaposlenih pri SimBin Studios nadaljevala dosedanje delo in tako so nadaljevali z razvojem projekta Race Room Racing Experience.

rrre

Pred parimi dnevi je simracing svet razveselila novica, da se SimBin Studios vrača. Gre za novo podjetje, ki bo imelo svoj sedež v Združenem Kraljestvu, vodil pa ga bo Allan Speed. Speed je pred tem kot producent delal pri Sony Interactive Entertainment Europe ter Route 1 Games. Novo podjetje bo sodelovalo z ekipo Sector3Studios, osredotočili pa se bodo razvoj dirkaških iger za različne platforme.

Ali to pomeni, da RRRE prihaja na konzole? Zaenkrat je o tem še prezgodaj govoriti, sigurno pa je novica o povratku SimBin Studios razveseljujoča za celotno simracing skupnost.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime