League Of Legends – Polfinale

V najbolj znani areni na svetu Madison Square Garden sta se odvila polfinalna obračuna med ROX in SKT ter med SSG in H2K.

 

V razprodani areni se je najprej odvila igra med SKT in ROX, katero lahko označimo kot najboljšo serijo BO5. Igro katero lahko opisujemo z nešteto presežniki ni pustila razočaranega prav nobenega. 5 iger polnih agresije na obeh straneh z neprestanim dogajanjem, ki je komentatorjem komaj pustil do zraka, so nam razkrile prvega finalista. SKT je z rezultatom 3:2 premagal ROX in si zagotovil mesto v finalu, ki bo potekal v Staples Center areni naslednjo nedeljo.

SKT je prvo igro začel z Bengi-jem, ki je dokazal da še ni za odpis in ga Blank ne bo kar tako zamenjal.  Blank je nato le zamenjal Bengi-ja v drugi in tretji igri kjer je ROX presenetil SKT z Miss Fortune supportom,  na katero SKT ni našel odgovora, kar je pomenilo, da so morali v četrti in peti igri banati MF. V četrti in peti igri smo videli vrnitev Bengi-ja, ki je pokazal zelo dobro predstavo in zagotovil mesto v Finalu.

 

Vsem, ki niste bedeli do jutranjih ur da bi spremljali ta spektakel, Vam iskreno svetujem ogled vseh iger.

5d2fa70d-ed58-47fb-b84a-22b873dabe6b_126761_tablet_landscape_large_16_9

 

Drugi dan je bil namenjen obračunu med SSG in H2K. Po odličnem začetku H2K smo že upali o kakšnem presenečenju in urstitvi evropske ekipe v finale, ampak po uvodni odlični predstavi H2K je SSG stopil na plin in v naslednjih treh igrah dominiral H2K in zaslužil mesto v finalu. Če bi iskali kakšno svetlo točko H2K v tej seriji bi zagotovo morali omeniti izvrstnega Jankos-a, ki je dokazal da velja za enega najboljših jungle-rjev na svetu. S Olaf-om se je podil v zadnjo vrsto SSG pri čemer ga nihče ni bil zmožen ustaviti. Ampak ponovno se je pojavil stari dobri sovražnik za H2K, Baron. Tako je H2K nima najboljše pozicije ko se potegujejo za Barona in tokrat ni bilo kaj drugače. H2K je uspel dobivati kill-e po mapi ampak med tem ko so ubijali nekaj članov SSG je Cuvee brez kakšnih težav jemal turrete na nasprotni strani mape. Na koncu 3:0 rezultat za SSG.

 

Po dveh zelo zanimivih polfinalih so apetiti gledalcev seveda zelo visoki za finalni obračun SKT in SSG v nedeljo zjutraj ob 1:30 v Staples Center Areni. SKT bo kot favorit iskal tretji naslov svetovnih prvakov, ampak nikakor ne gre odpisati SSG, ki jim bo zagotovo poskušal prekrižati načrte pri novem naslovu.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime