Through the Woods je sedaj na voljo

Poiščite svojega izgubljenega sina v strašljivem gozdu, bodite v Halloween vzdušju z igro Through the Woods in premagajte vse ovire, ki so vam na poti.

Gre za tretjeosebno psihološko srhljivko, kjer je dogajanje postavljeno na zahodno obalo Norveške. Zgodbo nam pripoveduje mati izgubljenega sina, v kateri lahko najdemo močan vpliv Nordijske mitologije in razne Norveške pripovedi.

Igro je naredil majhen Norveški neodvisen studio imenovan Antagonist. Njihov glavni cilj je prikazati gozd, takega, kot so ga videli kot otroci. Skrivnostni in zastrašujoči občutki, ki so jih obdajali med sprehajanjem po gozdu, jim nikoli niso dal miru in prav zato so se odločili za tako zvrst igre.

Through the Woods je na voljo samo za PC, kupite pa jo lahko na platformi Steam za 17,99€

Če se zvečer nikamor ne odpravljate se udobno nastanite pred zaslon in uživajte v igranju igre Through the Woods, saj bo lepo povzela občutke Halloweena.

Vaša reakcija na članek?

NedeljskiH60
Že od malih nog je igranje video iger vsakdanje opravilo. Najbolj me navdušujejo MMORPG, ARPG in RPG zvrsti, za to pa so krive večne legende World of Warcraft, Diablo 2 in Gothic 1. Poleg posedanja za računalnikom in igranjem iger rad poslušam glasbo in tudi kakšno odigram na bobne. Moja želja je, da bi mladi igričarji lahko brali novice v svojem maternem jeziku.

Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!