Microsoft: Ne pričakujte nove konzole vsake dve leti

Seveda še ne vemo kakšna bo naslednja konzola, ki nam jo bo prikazal Microsoft, lahko pa rečemo, da nove naprave iz njegove strani vedno bolj navdušujejo.

Najnovejša konzola Xbox imenovana Project Scorpio bo ugledala luč sveta šele v letu 2017, kar je štiri leta po popularni konzoli Xbox One. Phil Spencer je povedal, da zaenkrat Microsoft ne misli preveč pogosto izdelovati novo strojno opremo in da se to ne bo dogajalo vsaki dve leti, kot se dogaja pri večini izdelovalcev strojne opreme. Iskreno je rekel, da še sam ne ve kaj bo po konzoli Scorpio in da je najboljša stranka tista, ki kupi Xbox in ogromno iger, ne pa tista, ki kupuje strojno opremo vsako leto.

Spencer in njegova vizija je, da ne naredi iz njihove konzole to kar delata Nvidia in AMD z njihovimi grafičnimi karticami, ampak da se dobi prave specifikacije, ki dejansko nekaj pomenijo za ekosistem video iger in televizije.

Žal cene za Project Scorpio še niso znane, zgleda pa, da bo nova Microsoftova konzola močnejša od PlayStation 4 Pro. Pustimo se presenetiti, saj nam leta 2017 obeta še veliko zanimivih stvari iz področja strojne opreme.

 

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime