Diablo 3: Necromancer, Diablo 1 temnica in dve novi coni

Na letošnjem BlizzCon-u nam je Blizzard prikazal kar nekaj novosti, ki nas čakajo v igri Diablo 3.

Prvo so napovedali dogodek, ki v mnogih pogledih prikazuje bitko med dobrim in slabim. Gre za dvajseto obletnico najbolj popularnega ARPG-ja vseh časov. Praznovanje tega resnično prekrasnega dogodka si je Blizzard zamislil tako, da je ponovno naredil Diablo 1 temnico, kjer bomo šli nazaj v čas in ponovno pobili vse šefe in prehodili vseh 16 nadstropij. Vse to bomo izkusili z zvoki in umetninami, ki so nastale pred dvajsetimi leti.

Poleg temnice, bodo prišle še dve novi coni imenovani Shrouded Moores in Temple of the First Born, ki bodo na voljo v “Adventure mode” oziroma načinu pustolovščin.

Zadnja stvar, ki so nam jo podali je nova klasa Necromancer, ki ga poznamo iz Diablo 2. Gre za “Summoner” oziroma klicatelj klaso, katera ustvarja žive mrtvece in ti se borijo za njega. Žal Necromancer ne bo brezplačen ampak ga bo treba kupiti.

Oglejte si posnetek, ki prikaže najnovejšo klaso Necromancer.

Vaša reakcija na članek?

NedeljskiH60
Že od malih nog je igranje video iger vsakdanje opravilo. Najbolj me navdušujejo MMORPG, ARPG in RPG zvrsti, za to pa so krive večne legende World of Warcraft, Diablo 2 in Gothic 1. Poleg posedanja za računalnikom in igranjem iger rad poslušam glasbo in tudi kakšno odigram na bobne. Moja želja je, da bi mladi igričarji lahko brali novice v svojem maternem jeziku.

Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!