BlizzCon 2016

Tudi na letošnjem BlizzConu nas niso razočarali. Če ste karkoli zamudili imamo za vas povzetek najboljših stvari, ki so se zgodile.

Diablo 3:

Pri enemu najbolj popularnih ARPGjev vseh časov smo izvedeli, da bomo lahko šli nazaj v čas in igrali starešolski Diablo 1, preizkusili bomo lahko vseh 16 nadstropji. Poleg tega so nam razvijalci prikazali še novega karakterja, Necromancerja, kateri naredi svojo vojsko živih mrtvecev in tako premaga svoje nasprotnike. Vse novosti bomo najverjetneje lahko preizkusili nekje v začetku leta 2017

Hearthstone:

Iz sveta Blizzardovih kart smo izvedeli, da si bomo kmalu lahko brezplačno prenesli novo razširitev imenovano Mean Streets of Gadgetzan. Najnovejša razširitev bo dodala tudi kar 132 novih kart.  Izšla bo na PC, Android in iOS konec tega leta.

World of Warcraft:

Blizzard je z najnovejšo razširitvijo World of Warcraft: Legion zelo zadovoljen, saj se prodaja kot za smeh in tudi ljudje so jo dobro sprejeli za razliko od prejšnjih. Na dogodku so prikazali veliko novosti, ki se tičejo najnovejšega obliža 7.1.5, katerega bo kmalu mogoče preizkusiti. Zelo zanimiva novost bo tako imenovana “Micro Holidays“, v kateri bomo lahko se javili za prostovoljnega stražarja in patruljirali po svetu. Druga zadeva pa bo “Ahn’Qiraj Remembrance Day” v kateremu se bodo obe frakciji spopadli med seboj. Zmagovalci bodo svojo zastavo postavili, kjer so se pogumno borili in tam bo plapolala do naslednjega leta. Poleg zanimivih dogodkov bodo igralci dobili devetega šefa v raidih, novi dogodivščini Tomb of Sargeras in Broken Shore. Najnovejši del igre bodo lahko igralci preleteli z unikatnimi letečimi živalmi, vsaka klasa bo dobila svojo posebno leteče bitje.

Overwatch:

Najmlajša igra iz Blizzardove zbirke je dobila novega karakterja, Sombra. Nov igralni način je presenetil vse, saj bo sedaj možno igrati 1v1, 3v3, 6v6 in igralci bodo dobivali nove škatle z nagradami. Poleg tega pa je Blizzard naznanil  profesionalno ligo v igri Overwatch.

StarCraft 2:

Tudi za StarCraft 2 so naznanili nov sveženj imenovan “War Chest”. To bo neke vrste zemljevid, ki nam bo dal nove vsebine, med igranjem igre. To naj bi bil kot nek dogodek in Blizzard za enkrat hoče take stvari početi samo dva krat na leto. Poleg tega bomo dobili še novega poveljnika, ki je del frakcije Zerg.

Heroes of the Storm:

V igri Heroes of the Storm je bil prikazan nov junak Varian. Ta junak je prvi, ki ga lahko igramo kot bojevnika ali morilca, odvisno kakšne talente izberemo. Poleg Varjana, ki ga bo mogoče igrati 15. novembra bodo igralci dobili še Ragnarosa, gre za šefa iz igre World of Warcraft. 15. novembra se bo začel tudi dogodek, ki bo trajal vse do 4. januarja. Igranje s prijatelji med časom dogodka nam bo prineslo veliko nagrad kot so, kozmetične stvari, razni portreti in celo brezplačni junaki v sam igri.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime