Igrajte The Elder Scrolls Online brezplačno

Po zelo slabem zagonu leta 2014, so razvijalci pri ZeniMax Online studios postavili The Elder Scrolls Online na zelo stabilna tla. Igra je bila nominirana za več nagrad, prav tako pa si je pridobila naslov najboljše MMO igre. Mnogim igralcem pa je s svojo prvo beto in izidom pustila slab pečat in igri niso ponudili druge priložnosti. In točno ti so menili, da se igre ne splača kupit pa četudi njena cena znaša 9$. Zato je za vse te in še mnoge druge od danes naprej in vse do 21. na voljo brezplačni poskus. Omembe vredno je tudi, da so pred kratkim tudi izdali brezplačni „One Tamriel“ dodatek. Le ta združi vse igralce in ponudi igri občutek svežine, tako da je sedaj odličen čas, da igro poizkusite.

Ampak to še ni vse. razvijalci se počutijo zelo velikodušno in so se odločili, da bo vsak igralec, ki bo igro poskusil, pridobil 500 kron. To je posebna valuta v igri, ki omogoča nakup raznih okraskov ter DLC-jev. Če pa se bo kdo odločil, da si bo igro kasneje kupil, pa bo obdržal vse iz brezplačnega poskusa, tudi stvari, ki jih je zapravil s kronami. Ko že govorimo o kronah, bo med brezplačnim vikendom tudi potekala razprodaja le teh na platformi PC/Mac in PS4.

Razvijalci vas prav tako pozivajo, če boste igro poizkusili, da delite vaše dogodivščine na njihovem uradnem forumu, Instagramu ali Twitterju. Seveda pa vsem igralcem želijo, da boste imeli zabavno igralno izkušnjo.

Igro si lahko brezplačno prenesete prek aplikacije Steam ali na konzoli Playstation 4. Razvijalci so tudi obljubili, da bodo pozneje tudi na vrsto prišli igralci na konzoli Xbox One.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime