Darkfall: New Dawn – Zlomimo strežnike pravijo razvijalci

Ub3rgames vabijo igralce, da se jim pridružijo k testiranju novih strežnikov.

Poleg testiranja strežnikov, hočejo testirati še nov tako imenovan “new spawn-scalling system”. Če vas zanima MMORPG z močnim vplivom “sandbox” peskovnika je to vaš pravi trenutek, da testirate enega izmed najboljših, časa imate vse do 29. novembra.

Novosti:

  • Izkušnje lahko dobivamo samo, ko se borimo proti pošastim.
  • Vse “utility” sposobnosti so sedaj vezane na pasivno znanje. Z normalnim igranjem se bodo lepo stopnjevale brez pretiranega tako imenovanega grindanja.
  • Več življenja kot ima pošast več izkušenj bo dobil igralec.
  • Socialnost ima velik vpliv, saj več kot se bo borilo ljudi pri tako imenovani “spawn” točki večje bodo nagrade in izkušnje.

Če hočete pričeti z igranjem igre Darkfall: New Dawn še danes, obiščite uradno spletno stran in si prenesite ter namestite igro na svoj računalnik.

Oglejte si igralni posnetek igre Darkfall: New Dawn.

Vaša reakcija na članek?

NedeljskiH60
Že od malih nog je igranje video iger vsakdanje opravilo. Najbolj me navdušujejo MMORPG, ARPG in RPG zvrsti, za to pa so krive večne legende World of Warcraft, Diablo 2 in Gothic 1. Poleg posedanja za računalnikom in igranjem iger rad poslušam glasbo in tudi kakšno odigram na bobne. Moja želja je, da bi mladi igričarji lahko brali novice v svojem maternem jeziku.

Sveže objave

CDPR bo prisilil delavce, da do izida igre Cyberpunk 2077 delajo 6-dnevne, 10-urne delavnike

Izdelovanje iger se sliši kot sanjski posel in vsekakor nosi svoje prednosti. Delavci dobijo priložnost, da sodelujejo pri gradnji nečesa res posebnega,...

Hekerji izmaknili 150 milijonov dolarjev iz azijske kripto menjalnice

Mrzlica nakupovanja kriptovalut se je v letu 2020 malce umirila in čeprav tudi danes s težavo pridemo do novih NVIDIA 3080 grafičnih...

Assassin’s Creed Valhalla novi napovednik nam pove več o zgodbi

Za igro Assassin's Creed Valhalla smo dobili že nekaj napovednikov in čeprav me ti osebno niso razočarali, so me preveč spomnili na...

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!