Darkfall: New Dawn – Zlomimo strežnike pravijo razvijalci

Ub3rgames vabijo igralce, da se jim pridružijo k testiranju novih strežnikov.

Poleg testiranja strežnikov, hočejo testirati še nov tako imenovan “new spawn-scalling system”. Če vas zanima MMORPG z močnim vplivom “sandbox” peskovnika je to vaš pravi trenutek, da testirate enega izmed najboljših, časa imate vse do 29. novembra.

Novosti:

  • Izkušnje lahko dobivamo samo, ko se borimo proti pošastim.
  • Vse “utility” sposobnosti so sedaj vezane na pasivno znanje. Z normalnim igranjem se bodo lepo stopnjevale brez pretiranega tako imenovanega grindanja.
  • Več življenja kot ima pošast več izkušenj bo dobil igralec.
  • Socialnost ima velik vpliv, saj več kot se bo borilo ljudi pri tako imenovani “spawn” točki večje bodo nagrade in izkušnje.

Če hočete pričeti z igranjem igre Darkfall: New Dawn še danes, obiščite uradno spletno stran in si prenesite ter namestite igro na svoj računalnik.

Oglejte si igralni posnetek igre Darkfall: New Dawn.

Vaša reakcija na članek?

NedeljskiH60
Že od malih nog je igranje video iger vsakdanje opravilo. Najbolj me navdušujejo MMORPG, ARPG in RPG zvrsti, za to pa so krive večne legende World of Warcraft, Diablo 2 in Gothic 1. Poleg posedanja za računalnikom in igranjem iger rad poslušam glasbo in tudi kakšno odigram na bobne. Moja želja je, da bi mladi igričarji lahko brali novice v svojem maternem jeziku.

Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!