Preizkusili smo igro Farming Simulator 17

Igra, ki je izšla pred nekaj dnemi že dobiva mnoge pozitivne odzive.

Pred izdajo smo se vprašali, kaj lahko igra prinese novega, če že prejšnja različica vsebuje skorajda vse. Giants pa je dokazal, da je še kar nekaj rezerve. Bistvena točka simulacijskih iger je simulacija realnosti in z to verzijo so stopili še stopničko višje proti realnosti.

V osnovi je možno igrati v dveh mapah: Goldcrest Valley in Sosnovka.

Spodaj je naštetih nekaj ključnih novosti, ki so nas najbolj presenetile:

  • radio, z možnim dodajanjem lastnih radijskih postaj in glasbe
  • odlaganje surovin kjerkoli si zaželite
  • roka, s katero lahko primete razne stvari (les)
  • poglobljen način transporta, z dodanim vlakom in prevozom živali

Živali:

Veliko sprememb se vrti tudi okoli živali. Živali v tej verziji igre niso le nadloga, ampak so tudi možen dobiček. S tem, ko skrbite za živali se njihova populacija veča, hkrati pa lahko njih ali njihove pridelke prodate.

Ekonomija:

Ekonomija je v FS17 podobna njeni predhodnici. V meniju si lahko ogledate prodajne cene posameznih surovin na posameznih lokacijah. Spreminjanje cen se odraža s puščicami ob cenah.

Vozila:

Tokrat igra vsebuje več kot 250 vozil iz 75 različnih znamk. Ker pa so nekatera vozila draga in ker imajo kupci različne zahteve so se odločili za možnost najema in urejanja lastnosti vozila( motor, gume, razni dodatki).

Modifikacije:

Modifikacije si lahko zagotovite iz Mod Huba, ki je ustvarjen iz strani Giantsa in vsebuje modifikacije, ki so izdelane iz strani Giantsa ali njihovih partnerjev. Modifikacije pa si bodo od sedaj naprej lahko naložili tudi uporabniki konzol Xbox ONE in PS4.

Misije:

Tokrat vam bo opravljanje misij lahko tudi koristilo. Z misijami pri različnih kmetih si zagotovite takojšno denarno nagrado, hkrati pa si pridobivate tudi zaupanja kmeta in posledično tudi nižjo ceno polja.

Rastline:

V FS17 so vidne tudi spremembe pri rastlinah. Igra namreč sedaj vsebuje več gozda namenjenega za sečnjo, sojo in sončnice. Poleg navadnih dreves pa lahko med njimi opazimo tudi topole.

V Sloveniji kot kaže obstaja pravilo, da vsak ki igra simulacijske igre, si mora kupiti Farming Simulator. In tudi pri tej verziji je tako, saj je že po nekaj dneh veliko odziva v Facebook skupinah.

Pa da ne pozabimo omeniti še naše Farming Simulator skupnosti. Vabimo vas tudi, da se nam pridružite v Facebook skupino in da obiščete naš forum.

 

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime