The Last of Us 2 je dobil prvi napovednik

Iz Sony-evega tabora, prihaja fantastična novica za vse lastnike PS4 konzol. Naugthy Dog je sedaj uradno prvič napovedal igro The Last of Us 2. na dogodku PlayStation Experience 2016.

V napovedniku lahko vidimo čudovito grafično podobo igre in seveda glavna karakterja Ellie in Joel, ki se pogovarjata o maščevanju. Razvijalci Noughty Dog so prvotno igro izdali leta 2013, leto dni kasneje, pa je izšla prenovljena različica za PS4. Prvi del je igralcu prikazoval pozitivne energije, medtem, ko naj bi bil, drugi del poln sovraštva in maščevanja iz strani 19 letne Ellie.

Žal je še prezgodaj govoriti kdaj bo igra izšla. Pri Sony-ju so povedali, da je igra še v zgodnji stopnji razvoja in da je ne pričakujmo pred letom 2018. Najverjetneje bo pa izšla za novejšo konzolo PlayStation 4 Pro v 4K ločljivosti. Na PlayStation Blogu je Neil Druckmann pojasnil, da so nad nadaljevanjem že skoraj obupali. Jim je pa na koncu vendarle uspelo in so si končno zamislili zgodbo, ki bo nekaj posebnega in vredna predhodnika. Razvijalci so nam obljubili še eno zanimivo avanturo polno čustev in napetosti.

Igra bo ponovno na voljo zgolj za lastnike PS4.

“Poiskala in pobila jih bom vse do zadnjega” pravi Ellie v napovedniku, ki si ga lahko ogledate spodaj.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime