Stanovanja prihajajo v Elder Scrolls Online

“Noben kraj ni tak kot dom po dolgi avanturi.” Tako so razvijalci opisali posodobitev za The Elder Scrolls Online. Le ta bo poimenovana Homestead, izšla pa bo februarja 2017 za PC/Mac, PS4 in Xbox One. Lastniki PC-jev se bodo s posodobitvijo lahko pozabavali že predčasno na testnih strežnikih.

V novi posodobitvi bomo lahko kupili stanovanja, ki bodo razmetane po vsem Tamriel-u. Porazdeljene bodo v tri kategorije: mala, srednja in največja. Vsaka kategorije bo imela približno po deset hiš v desetih različnih slogih. Ti bodo zasnovani po desetih rasah, ki so prisotne v igri. Vsak igralec si bo lahko na začetku igre z opravljeno nalogo zaslužil sobo v gostili. Skoz igro bomo lahko stanovanje izboljševali ter tudi kupili novo, saj si bomo lahko lastili več stanovanj hkrati.

Stormhaven House - Elder Scrolls Online
Stormhaven House – Elder Scrolls Online

Stanovanja bomo lahko kupili z denarjem v igri, najverjetneje pa tudi s kronami (€). Stanovanja bodo globalna in bodo vezana na vaš račun, tako da bomo ohranili svoje stanovanje tudi pri novem karakterju. Sicer bodo brez pohištva, ampak brez skrbi. Razvijalci so se odločili, da bomo igralci lahko ustvarili svoje pohištvo z materiali, ki jih bomo zbrali v igri. Svoje izdelano pohištvo bomo lahko prek marketa prodajali tudi drugim igralcem. Različnega pohištva bo ob izidu dodatka približno 2000.

 

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime