Ghost Recon: Wildlands beta je tukaj

Ubisoft je naznanil beto za njihovo prihajajočo igro Ghost Recon: Wildlands.

Če vas zanima igranje v tretji osebi, pobijanje zlobnih ljudi in uničevanje črnega trga, je to prava igra za vas. Na beto se lahko prijavite na uradni spletni strani. Žal se še ne ve, kdaj in kako bodo razvijalci sprejemali udeležence v samo beto.

Izvršni direktor Yves Guillemot je povedal, da bo igra dobila tudi odprto beto, tako da bomo lahko prav vsi testirali in izkusili zanimivo pustolovščino, ki nas čaka.

Ghost Recon: Wildlands je postavljen v Bolivijo v bližnjo prihodnost. Celotno zgodbo igre lahko odigramo sami ali pa še s tremi drugimi igralci v odličnem “co-op” slogu. Igra je popolnoma odprta in lahko tudi vsak kotiček odkrijemo, kar je velik plus, če smo bolj raziskovalske narave. Poleg teg ob raziskovanju dobimo nove naloge in izboljšamo svojega karakterja.

Izšla bo 7.marca 2017 za PC, Xbox One in PlayStation 4.

Oglejte si najnovejši napovednik za igro Ghost Recon: Wildlands.

Vaša reakcija na članek?

NedeljskiH60
NedeljskiH60
Že od malih nog je igranje video iger vsakdanje opravilo. Najbolj me navdušujejo MMORPG, ARPG in RPG zvrsti, za to pa so krive večne legende World of Warcraft, Diablo 2 in Gothic 1. Poleg posedanja za računalnikom in igranjem iger rad poslušam glasbo in tudi kakšno odigram na bobne. Moja želja je, da bi mladi igričarji lahko brali novice v svojem maternem jeziku.

Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime