Igralci Overwatch so ustvarili igralni način skrivalnice

Overwatch igralci so uporabili novi 3v3 eliminacijski način in ustvarili lasten igralni način skrivalnice, ampak nekateri igralci se pritožujejo, da je ta uporabniško ustvarjeni mod samo za trolanje.

Za 20 milijonov igralcev, ki igrajo zelo popularno Blizzardovo streljačino Overwatch. Igralci so zelo iznajdljivi pri iskanju novih načinov igranja igre. Od uporabe napake pri »skydive« in »Genji badminton igralnem načinu«, ni videti konca pri njihovi kreativnosti.

Skydive glitch:

Genji badminton igralni način:

Po nedavni posodobitvi igre, ki je dodala izključitveni 3v3 način in novo junakinjo Sombro, so igralci Overwatcha ponovno našli način, kako izvleči največ iz igre. Igralci so v 3v3 dvobojih začeli preizkušati samo preživeti rundo, brez, da bi pobijali svoje nasprotnike in s glavnim ciljem igranja na neodločen rezultat, (izjema je le situacija ubij ali bodi ubit).

Opisujejo ga kot »skrivalnice«. Obstaja veliko strategij, ki jih lahko igralci uporabijo za izogibanje svojim sovražnikom. Na primer, sposobnosti Sombre zelo dobro pripomorejo temu načinu igranja, ker ne le, da lik teleportira izven nevarnosti, ampak ima tudi možnost spremembe v nevidno stanje. Sombrina nevidnost ima tudi slabost in sicer, da igralcem ne more pomagati ves čas, ker se lokacija vseh junakov razkrije minuto pred koncem boja. Če soigralec igra kot Mei, lahko s hitro postavitvijo svojega zidu, omogoči igralcem možnost pobega iz težkih situacij.

Drugi heroji, ki so primerni za igranje skrivalnice, vključujejo Lucia, ki ima zaradi njegove povečane hitrosti gibanja možnost hitrejšega pobega. Tracer zaradi dashanja. Presenetljivo je, da je prišel na seznam tudi Junkart, ki naj bi bil soliden pri skrivalnicah zaradi njegove sposobnosti »lunging«, ki mu omogoča gibanje po horizontalni smeri in skrivanja za kuliso in celo v ospredje pride tudi njegova možnost kamuflaže na ležalnikih, v mapi Ecopoint: Antarctica.

Ker skrivalnice temeljijo na napačnem igranju izključitvenega igralnega načina 3v3, nekateri Overwatch igralci menijo, da ni pravično do tistih igralcev, ki hočejo igrati igralski način ustrezno, ampak so v končni fazi primorani igrati s tistimi, ki jim je edini namen norčevanje na račun drugih. 

Toda kljub zaskrbljenosti je malo verjetno, da bodo prenehali igrati skrivalnice. Dejstvo je, da lahko igralci uporabijo igro za neumnosti, ki je ena izmed največjih prednosti igre, ki je izjemno popularna med igralci na različnih platformah. Dokler bo Overwatch obstajal, bo takšno vedenje obstajalo. Zanimivo bo videti, česa se bodo igralci še spomnili v prihodnosti.

Trolanje igralcev:

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime