Pokémon GO: Dva nova Pokémona in še en dogodek

Tisti, ki še vedno vztrajate s aplikacijo Pokémon GO, boste kmalu dobili še več zanimivih stvari, katerim se ne bo dalo upreti.

Druga generacija se bliža. Profesor je odkril, da lahko sedaj dobimo iz jajc Togepi-ja in Pichu-ja. Ta dva pokémona sta bila prvič odkrita v Johto regiji v igrah Pokémon Silver in Gold. To sta prva dva, ki bosta sala igri končno nekaj svežine in verjamemo, da prihajajo še drugi.

Začel pa se je tudi zimski dogodek, ki bo trajal vse do 29. decembra. V tem času bomo imeli možnost uloviti posebnega Pikachu-ja vse po svetu. Ta mala rumena podgana bo prav posebna, saj bo imela na glavi božično kapico. Če boste odprli AR način boste lahko to videli.

Vaša reakcija na članek?

NedeljskiH60
Že od malih nog je igranje video iger vsakdanje opravilo. Najbolj me navdušujejo MMORPG, ARPG in RPG zvrsti, za to pa so krive večne legende World of Warcraft, Diablo 2 in Gothic 1. Poleg posedanja za računalnikom in igranjem iger rad poslušam glasbo in tudi kakšno odigram na bobne. Moja želja je, da bi mladi igričarji lahko brali novice v svojem maternem jeziku.

Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!