For Honor: Nov napovednik, klase in zaprta beta

Ubisoft nam je tokrat postregel z novim napovednikom za prihajajočo igro For Honor in zaprto beto, ki jo bomo lahko igrali že v januarju 2017.

For Honor je pretepaška igra v kateri se borijo Vikingi, Samuraji in vitezi. Osredotoča se  bolj na PvP, ampak Ubisoft je povedal, da bo imela tudi eno-igralsko kampanjo.

Različne klase:

Poleg napovednika, ki ga lahko vidimo spodaj, so nam razvijalci prikazali še člane tako imenovanega “Assassin Order” oziroma morilskega reda. Ti morilci imenovani “Peacekeepers” bodo uporabljali kratka bodala, sablje in hitrost za premagovanje svojih nasprotnikov. “Shugoki” so čisto drugačni, saj bodo za uničevanje svojih nasprotnikov uporabljali golo moč in sledijo še “Warlords”, ki bodo prav tako bolj težka klasa, ki bo uporabljala ščit.

Vojna frakcij:

Vojna frakcij bo velik del igreV vojni se bodo spopadli Vitezi, Samuraji in Vikingi, igralci bodo lahko prisegli samo eni od frakcij, igrali pa bodo lahko tudi kot ostali dve frakciji. Same bitke bodo potekale deset tednov, po tem času bodo igralci dobili nagrade, ki bodo odvisne od čina, katerega so dobili med sodelovanjem v vojni. Na koncu se bo vse poenostavilo in začela se bo nova sezona. Poleg vsega tega je dobro, če omenimo, da se bodo lahko med seboj spopadali igralci različnih naprav, kar je velik plus za vse.

Igra bo izšla na PC, PlayStation 4 in Xbox one 14. februarja 2017. Na beto se lahko prijavite na tukaj.

Oglejte si najnovejši napovednik za igro For Honor in ostale tri posnetke, ki prikažejo tri nove klase.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime