Nintendo Switch

Nintendo je že pred časom predstavil novo konzolo. Ta bo od sedaj omogočala igranje tako na poti kot tudi pred domačim TV ekranom.

Govorimo o “hibridni” konzoli Nintendo Switch. Nintendo je s predstavitvijo te konzole naredil velik korak naprej v igranju videoiger in postavil visoko prepreko za konkurente.

Lastnosti:

Glaven cilj Nintenda je, da omogoči igranje videoiger povsod. Tako ga boste lahko uporabljali, doma, na sprehodu, na letalu, pri prijatelju/ih, …

Kako bo to sploh mogoče?

To je najverjetneje prvo vprašanje, ki se nam porodi v glavi, ko vidimo kaj bo ponujala. Konzola katero lahko igramo videoigre tako doma kot tudi zdoma? Enkratno.

Kako jim je to uspelo?

Vsi deli so premišljeno prilagojeni. Zlahka jih lahko spremenimo v celoto. Za novodobni svet, kjer lasa ni nikoli dovolj, je zamisel Nintenda enkratna.

Kako povezati konzolo z TV?

Za takšen način igranja bo potrebna posebna škatla, ki bo ves čas povezana z vašim televizorjem. V trenutku, ko boste želeli igrati na TV, boste iz prenosne konzole odstranili vse dele, “ekran” pa boste vstavili v škatlo. Iz ostalih komponent pa boste sestavili upravljalnik.

Vse načine so lepo predstavili v spodnjem videoposnetku, zato nima smisla da bi dolgovezili.

 

Ta konzola ni navdušila le ljubiteljev videoiger, ampak je dobila tudi podporo različnih ustvarjalcev iger. Natančneje je Nintedno izdal seznam 48 podjetji s katerimi bo sodelovalo pri razvoju Nintendo Switch konzole. Seznam si lahko ogledate na sliki spodaj.

Med prvimi igrami, ki so jih preizkusili na novi konzoli so tudi Super Mario Run, Mario Kart in NBA.

Nintendo bo svojo stvaritev na trg poslal marca 2017. Natančnega datuma in pa cene, pa še niso razkrili.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime