Microsoft bo z novim igralnim načinom pospešil računalnike

Nov igralni način se bo osredotočal na zmogljivost in pospeševanje računalnikov za boljšo igričarsko izkušnjo na vseh Windows 10 napravah.

Najpomembnejša funkcija novega igralnega načina bo optimizacija zmogljivosti vseh PC iger na širokem spektru strojne opreme. Nov način bo tudi zmanjšal sredstva, ki jih uporabljajo ostale aplikacije, katere tečejo v ozadju, kar bo omogočilo še boljše delovanje same igre. Microsoft pravi, da za enkrat še ne vejo ali bo njihovo novo funkcijo lahko uporabljala vsaka igra ali bodo tega deležne samo igre, ki jih najdemo na Windows trgovini. Upajmo, da bo Microsoft dovolj pameten in bo omogočil nov igralni način za vse igre, ki so na trgu ne le za tiste, ki se tičejo njihove trgovine.

Posodobitev lahko pričakujemo v letu 2017 in kaj več bomo vedeli, ko bo izšel tako imenovan “Insider Preview”.

Vaša reakcija na članek?

NedeljskiH60
Že od malih nog je igranje video iger vsakdanje opravilo. Najbolj me navdušujejo MMORPG, ARPG in RPG zvrsti, za to pa so krive večne legende World of Warcraft, Diablo 2 in Gothic 1. Poleg posedanja za računalnikom in igranjem iger rad poslušam glasbo in tudi kakšno odigram na bobne. Moja želja je, da bi mladi igričarji lahko brali novice v svojem maternem jeziku.

Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!