Albion Online: Zadnja posodobitev pred izidom pravijo razvijalci

Po navedbah razvijalcev Sandbox interactive se je zadnja beta faza začela že avgusta 2016 in tokrat z naznanitvijo nove posodobitve upamo, da bo to res zadnja posodobitev, saj je Albion Online v beta fazi že kar nekaj let.

Posodobitev imenovana Galahad naj bi izšla zgodaj v letu 2017, katera bi bila zadnja stopnička do pričakovanega izida same igre. Za vse, ki že igrate zelo zanimivo igro morate vedeti da ko bo Galahad zaživel, bodo razvijalci izbrisali vse podatke na strežnikih (verjetno bo to zadnjič pred izidom). Predstavljen bo tudi popolnoma nov svet s kar nekaj izboljšavami v PvE vsebinah in drugih stvareh.

Kdor čaka, dočaka

S prihodom iger v zgodnjem dostopu in veliko govora o nedokončanih produktih so ljudje postali zelo skeptični glede kupovanja iger, saj se vedno izkaže da dobimo nedokončano igro polno hroščev. Albion Online je ena redkih iger, kjer so si razvijalci vzeli čas in zelo natančno poslušali svoje igralce ter popravljali in izboljševali stvari. Svojo pot je igra začela prav tako, kot večina iger danes, z raznimi ustanoviteljskimi paketi in zgodnjim dostopom. Tudi razvijalci so večkrat rekli, da gre za zadnjo posodobitev in potem bo sledil izid, ampak so tega znova in znova prestavili, saj si želijo dober produkt.

Albion Online bo igra za vsakega oboževalca APRG in MMORPG zvrsti. Izšla bo verjetno v letu 2017 za PC, Android, iOS in MacOS. Na njihovi uradni strani lahko še vedno kupite tri različne ustanoviteljske pakete in začnete z igranjem takoj. Ob izidu bo igro še vedno treba kupiti.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime