Mass Effect 2 je brezplačen na Origin platformi

Drugi del ene najboljših franšiz in RPG iger je sedaj na voljo popolnoma brezplačno na Origin platformi.

Origin si lahko naložite za PC ali MAC tukaj na svoj računalnik in tako pridobite Mass effect 2 brez kakršnih zadržkov. Če vas igra do sedaj še ni zanimala vam bo brezplačna opcija mogoče dvignila pogum in zašli boste v eno najboljših znanstvenih fantastik vseh časov. Večina ljudi, ki je že igralo vse tri dele igre menijo, da je prav dvojka najboljša od vseh. Ker igra temelji na zelo zanimivi zgodbi si lahko iz Origin-a za 3,99€ pridobite Mass Effect 1 in za 4,99€ Mass Effect 3, da boste imeli popolno izkušnjo in nepozabno znanstveno fantastično zgodbo.

Mass Effect: Andromeda, ki naj bi bila popolnoma svoja igra in ne bi imela veliko skupnih točk s prejšnjimi tremi bo izšla 21. marca 2017, več si lahko preberete v naši novici.

Vaša reakcija na članek?

NedeljskiH60
Že od malih nog je igranje video iger vsakdanje opravilo. Najbolj me navdušujejo MMORPG, ARPG in RPG zvrsti, za to pa so krive večne legende World of Warcraft, Diablo 2 in Gothic 1. Poleg posedanja za računalnikom in igranjem iger rad poslušam glasbo in tudi kakšno odigram na bobne. Moja želja je, da bi mladi igričarji lahko brali novice v svojem maternem jeziku.

Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!