Ghost Recon: Wildlands z novim napovednikom

Ubisoft še z enim napovednikom nad svoje zveste oboževalce in tokrat s prijetno muco, rdečim laserjem in malce komičnosti.

Napovednik je malce drugačen kot smo vajeni in v njemu lahko vidimo tri odrasle moške, ki igrajo karte in oddajajo zelo slabo energijo ter smrdijo po alkoholu in drogah. Zelo je izpostavljena bela muca z zelo lepimi zelenimi očmi, katera se igra z rdečo pikico od ostrostrelske puške. Napovednik teče lepo gladko, muca se igra in igra in kar na enkrat ima nekdo od treh moških to prelepo rdečo pikico na obrazu in vsi trije se med seboj pogledajo in zgodi se to na kar je večina čakala, v roku parih sekund so vsi trije mrtvi. Nato glasba zviša svojo jakost in prikaže se nam prelepa bela muca, ki se umiva kot da se ni nič zgodilo.

Ghost Recon: Wildlands bo akcijska tretje osebna igra, ki jo bomo lahko igrali sami ali v štirih v tako imenovanem CO-OP načinu. Izšla bo 7. marca 2017 za PC, Xbox One in PlayStation 4.

Uživajte v ogledu najnovejšega napovednika, ki ga je pripravil Ubisoft za njihovo igro Ghost Recon: Wildlands.

Vaša reakcija na članek?

NedeljskiH60
NedeljskiH60
Že od malih nog je igranje video iger vsakdanje opravilo. Najbolj me navdušujejo MMORPG, ARPG in RPG zvrsti, za to pa so krive večne legende World of Warcraft, Diablo 2 in Gothic 1. Poleg posedanja za računalnikom in igranjem iger rad poslušam glasbo in tudi kakšno odigram na bobne. Moja želja je, da bi mladi igričarji lahko brali novice v svojem maternem jeziku.

Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime