Escape from Tarkov: Razširjena alfa faza se je začela

Battlestate Games so naznanili, da je njihova igra Escape from Tarkov prešla v razširjeno alfo.

V igro bo sedaj lahko vstopilo več ljudi tudi taki, ki niso prednaročili igre in pošteno plačali zanjo, registrirate se lahko na uradni strani, ampak žal so možnosti za pridobitev alfa dostopa zelo majhne. Tisti, ki so naročili tako imenovano “Prepare for Escape” izdajo in zanjo odšteli kar 79,99€ imajo približno 75% možnosti, da bodo izbrani za alfa testiranje. Tisti, ki so naročili tako imenovano “Left Behind” izdajo in zanjo odšteli 57,99€ imajo približno 50% možnosti, da bodo izbrani za alfo. Tisti, ki pa so odšteli 109,99€ so igro že lahko izkusili. Seveda Battlestate Games  ponujajo še eno cenejšo izdajo, ampak žal ta v alfa testiranju ne pride v poštev. Samo igro lahko kupimo že za 34,99€ in jo začnemo igrati, ko bo prešla v zaprto beto.

Da bi igra pridobila več igralcev, sploh takih s polnimi žepi denarja, so se razvijalci zelo potrudili in dodali nove vsebine, ki omogočajo igralcem raziskovanje popolnoma novih lokacij imenovanih “The Woods”. Dodali so tudi sistem za skupine in ostale stvari še izboljšali. Kar se tiče same grafične podobne igre razvijalci še vedno stremijo k zelo realistični igri, kar je tudi razvidno iz posnetka spodaj (Priporočamo vklop podnapisov).

Ključne posodobitve, ki jih lahko pričakujemo v razširjeni alfi:

  • Popravljanje orožja in napake orožja
  • Izboljšana fizike v igri
  • Optimizacija izvedbe in popravljeni razni hrošči
  • Nova lokacija “The Woods”, ogromen odprt svet
  • Nove taktike in sama izkušnja igre

Če imate radi akcijske igre, ki temeljijo na realizmu je Escape from Tarkov igra, ki vas ne bo razočarala. Prednaročite lahko različne izdaje na spletni strani razvijalcev tukaj.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime