Scalebound: Xbox One izključna igra preklicana

Še ena Xbox One izključna igra preklicana s strani Platinum Games in Microsoft-a. Obe podjetji sta popolnoma odnehali s kakršnimkoli razvijanjem igre.

Škoda za vse, ki imate v lasti Microsoft-ovo konzolo, saj bi mogoče lahko igrali prav zelo zanimivo igro. Pa tudi samemu podjetju ne bi škodila še kakšna izključna igra, saj je konkurenca neusmiljena. Microsoft je povedal, da delajo s polno paro, da bi prinesli letos čim več novih iger za vse zveste oboževalce. Igre, ki jih lahko pričakujemo so Halo Wars 2, Crackdown 3, State of Decay 2 in Sea of Thieves.

Seveda ne smemo pozabiti, da imajo v žepu še novo konzolo Scorpio, ki bi utegnila biti zelo zanimiva. Glede na mišljenje ljudi, pa ne kaže prav dobro, saj noben noče kupiti nove konzole samo za igranje starih iger. Prav kmalu bomo videli, kako se bo zgodba izšla, ne smemo pa pozabiti, da veliko ljudi uporablja Xbox konzole tudi za druge stvari ne samo igranje iger.

Žal, zakaj so Scalebound preklicali se še ne ve. Pri Platinum Games so povedali, da je to bila poslovna odločitev iz Microsoft-ove strani.

Tukaj si lahko ogledate posnetek igre Scalebound iz lanskega E3 dogodka.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime