Scalebound: Xbox One izključna igra preklicana

Še ena Xbox One izključna igra preklicana s strani Platinum Games in Microsoft-a. Obe podjetji sta popolnoma odnehali s kakršnimkoli razvijanjem igre.

Škoda za vse, ki imate v lasti Microsoft-ovo konzolo, saj bi mogoče lahko igrali prav zelo zanimivo igro. Pa tudi samemu podjetju ne bi škodila še kakšna izključna igra, saj je konkurenca neusmiljena. Microsoft je povedal, da delajo s polno paro, da bi prinesli letos čim več novih iger za vse zveste oboževalce. Igre, ki jih lahko pričakujemo so Halo Wars 2, Crackdown 3, State of Decay 2 in Sea of Thieves.

Seveda ne smemo pozabiti, da imajo v žepu še novo konzolo Scorpio, ki bi utegnila biti zelo zanimiva. Glede na mišljenje ljudi, pa ne kaže prav dobro, saj noben noče kupiti nove konzole samo za igranje starih iger. Prav kmalu bomo videli, kako se bo zgodba izšla, ne smemo pa pozabiti, da veliko ljudi uporablja Xbox konzole tudi za druge stvari ne samo igranje iger.

Žal, zakaj so Scalebound preklicali se še ne ve. Pri Platinum Games so povedali, da je to bila poslovna odločitev iz Microsoft-ove strani.

Tukaj si lahko ogledate posnetek igre Scalebound iz lanskega E3 dogodka.

Vaša reakcija na članek?

NedeljskiH60
Že od malih nog je igranje video iger vsakdanje opravilo. Najbolj me navdušujejo MMORPG, ARPG in RPG zvrsti, za to pa so krive večne legende World of Warcraft, Diablo 2 in Gothic 1. Poleg posedanja za računalnikom in igranjem iger rad poslušam glasbo in tudi kakšno odigram na bobne. Moja želja je, da bi mladi igričarji lahko brali novice v svojem maternem jeziku.

Sveže objave

Smo res dobili prve slike igre Starfield?

Razvijalec Bethesda, znan po svojih Elder Scrolls in Fallout igrah, se je po 25 letih odločil izdelati en povsem originalen naslov. To...

Skyblivion – predelava Obliviona v Skyrimov pogon – dobila nov napovednik

Razvijalec Bethesda je s svojimi Elder Scrolls in Fallout igrami sprožila zanimivo tradicijo. Njihove igre so namreč znane po tem, da vsebujejo...

Netflix dela animirano Resident Evil serijo

Serija Resident Evil je že dolgo nazaj prestopila meje iger in se naselila tudi v risanih in akcijskih filmih. Žal ta prestop...

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!