Ukradena sta bila dva Razer prototipa na CES 2017

Projekt Valerie gaming, ki je več zaslonski prenosni računalnik, naj bi bil ukraden.

Direktor Razerja, Min-Lian Tan je sporočil, da sta bila dva prototipa podjetja Razer ukrdadena iz stojnic na CES 2017 in sicer naj bi to bila; Valerie prenosnik in projekt Ariana projektor.

V tem trenutku še ni znano, kdo je ukradel te naprave, ali je bil kakšen tekmovalec ali samo naključni udeleženec na CES 2017. Vsi Razerjevi prototipi nisi bili namenjeni za množični trg, ampak, da pritegnejo zanimanje za posebnosti, ki jih ima vsak posamezni proizvod. PC gaming industrija je pokazala poseben interes v projekt Valerie.

Spodaj je izjava Min-Liang Tan, ki je bila objavljena danes zjutraj na Facebooku, ki navaja, da sta bila ukradena dva prototipa, ampak, da ne bo razkril točno katere naprave so bile ukradene.

“Pravkar sem bil obveščen, da sta bila danes dva od naših prototipov ukradena na naši stojnici na CES.
Vložili smo vsa potrebna poročila in trenutno delujemo z organizatorji kot tudi policijo, da bi razrešili situacijo.
Pri Razer, igramo trdi in igramo pošteno. Naši zaposleni so delali mesece, da bi konceptualizirali in razvili te naprave in smo ponosni, da strmimo k napredku in zagotavljanju najnovejše in najboljše tehnologije.
Krajo in tatvino ali industrijsko vohunjenje jemljemo zelo resno. To je goljufanje in goljufanje ne prenašamo. Kazni za takšna kazniva dejanja so hude in vsakdo, ki bi to storil očitno ni zelo pameten. Če ste bili na sejmu, in / ali, če nam lahko posredujete kakršne koli informacije, vas prosimo, da nam sporočite na [email protected] – vse informacije, ki bodo pridobljene ostanejo v najstrožjem zaupanju.”

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime