Vikings: Wolves of Midgard z novim igralnim napovednikom

Kmalu bomo lahko odigrali še eno izmed mnogih akcijskih RPG iger imenovano Vikings: Wolves of Midgard.

Tokrat so nam Kalypso in GamesFarm pokazali popolnoma nov igralni napovednik kateremu ne manjka akcije, napetih trenutkov in polomljenih kosti. V samem napovedniku lahko vidimo tudi odlične učinke na katere so razvijalci lahko ponosni, saj se brez kakršnegakoli problema lahko kosajo z igrama Diablo 3 in Titan Quest.

Vikings: Wolves of Midgard je akcijsko usmerjen RPG, kateri nas bo ponesel v mitologijo in zgodovino brutalnih vikingov. Seveda igra ne temelji na resničnih dogodkih in vsebuje veliko fikcije, kar lahko opazimo že iz igralnega napovednika. V igri se bomo borili proti strašnemu Jotan-u, njegovim hordam živih mrtvecev in ostali golazni iz Ragnarok-a. Za igranje bomo lahko uporabljali kontroler in igra bo vsebovala tudi večigralni način.

Če vam je všeč ARPG žanr vam bo tudi ta igra. Trenutno jo lahko kupite po 15% znižani ceni na platformi Steam, na voljo pa naj bi bila nekje v začetku letošnjega leta.

Tukaj si lahko ogledate igralni napovednik za igro Vikings: Wolves of Midgard.

Vaša reakcija na članek?

NedeljskiH60
Že od malih nog je igranje video iger vsakdanje opravilo. Najbolj me navdušujejo MMORPG, ARPG in RPG zvrsti, za to pa so krive večne legende World of Warcraft, Diablo 2 in Gothic 1. Poleg posedanja za računalnikom in igranjem iger rad poslušam glasbo in tudi kakšno odigram na bobne. Moja želja je, da bi mladi igričarji lahko brali novice v svojem maternem jeziku.

Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!