New Dawn je priletel na Kickstarter

New Dawn je preživetvena igra, ki bo imela odprt svet, popoln za vsakega raziskovalca. Da ne bi bilo raziskovanje tako monotono bo poskrbel večigralski način. Dogajanje bo postavljeno na južno ameriške otoke v zlate piratske čase okrog leta 1800. Igralci se bodo lahko vživeli v domačine otokov in se tako preživljali iz dneva v dan. Poleg tega si bodo gradili razna orodja, hiše, orožja in se učili kuhanja. Seveda bodo pirati prav vsakemu igralcu hitro zagrenili življenje in treba se bo boriti proti njim.

Navdih razvijalcev

Razvijalci pravijo, da so dobili navdih za izdelovanje igre od različnih plemen. Prebrali so veliko knjig o Indijancih in piratih in padla je ideja. Razvijanja igre so se lotili z izdelovanjem konceptov 3D modelov in sedaj so nam že pokazali prve prave posnetke igre.

Igralnost

E-visualsoft so vzeli malček drugačen pristop do še ene izmed mnogih preživetvenih iger. Odločili so se da ne naredijo še ene igre v kateri bo glavna naloga ubiti drugega igralca, ampak so rekli, da bodo naredili preživetveno igro, ki temelji na lakoti, žeji, podnebju in divjemu življenju. Pohvalili so se tudi glede svoje umetne inteligence, saj naj bi bili pirati zelo bistri. Umetna inteligenca naj bi se učila na napakah in tako postala vedno boljša in težja za jo premagati. Poleg vsega naštetega bomo lahko ulovili pirata in ga imeli za sužnja. Ta smrdeči pirat se nam bo lahko tudi izmuznil iz zapora zato bomo morali paziti na njega. Za poživitev sveta bodo poskrbele razne vasi in kampi raznih bogatih piratov, kateri se samo nalivajo z rumom in jih ne zanimajo domačini.

Značilnosti 

  • lahko bomo igrali v prvoosebnem stilu ali tretjeosebnem
  • izbirali bomo lahko med moškimi in ženskami
  • celoten zemljevid bo imel kar 49 kvadratnih kilometrov in vseboval tudi več otokov.
  • igralci, ki trenutno niso v igri bodo lahko prav tako bili ubiti
  • rokodelstvo in orodja bosta en glavnih aspektov igre
  • plezanje po drevesih in raziskovanje nove zemlje bo velik del igre
  • v igri bomo lahko dobili tudi razne vozičke in jih potem popravili
  • jahali bomo lahko konje
  • naredili si bomo lahko svoj kamp, ki nas bo ščitil pred pirati in podnebjem. Tisti igralec, ki bo prvi zgradil totem bo postal glavni v plemenu
  • dobivali bomo lahko tudi razne minerale kot so železo, lava in zlato. Nabirali bomo rože, ki nas bodo ozdravile raznih bolezni
  • igra bo vsebovala tudi noč/dan cikel in dinamično podnebje

Če želite podpreti igro New Dawn to najboljše storite tako, da obiščete njihovo Kickstarter stran in donirate kakšen evro. Za 12€ že dobite igro in dostop do zgodnjega dostopa. Igra lahko pričakujemo Novembra 2017 za PC, Linux in Mac.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime