Nioh: Še ena ekskluziva za PlayStation 4

Sony je na svojo stran pridobil še eno akcijsko RPG igro, katera bo izšla naslednji mesec.

Razvijalci Koei Tecmo so povedali, da je njihova igra že dokončana in pripravljena za masovno proizvodnjo. Kot smo že omenili, gre za akcijsko RPG igro, podobno Dark Souls a z azijsko temo – s samuraji in podobnim. Pohvalili so se, da je igra precej težka in da bo večina vsakdanjih igralcev, ki nimajo potrpljenja, med igranjem kar hitro vrgla puško v koruzo. Direktor igre Fumihiko Yasuda je povedal tudi, da poslušajo svoje oboževalce in se zavedajo svojih napak ter da bodo izboljšali nadzor in kamero v sami igri.

Vsem tistim, ki vam je Dark Souls in veliko umiranja všeč, priporočamo igro Nioh, katera bo izšla izključno na konzoli PlayStation 4 – 8. februarja 2017. Prednaročite jo lahko tukaj.

Tukaj si lahko ogledate napet napovednik za igro Nioh.

Vaša reakcija na članek?

NedeljskiH60
Že od malih nog je igranje video iger vsakdanje opravilo. Najbolj me navdušujejo MMORPG, ARPG in RPG zvrsti, za to pa so krive večne legende World of Warcraft, Diablo 2 in Gothic 1. Poleg posedanja za računalnikom in igranjem iger rad poslušam glasbo in tudi kakšno odigram na bobne. Moja želja je, da bi mladi igričarji lahko brali novice v svojem maternem jeziku.

Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!