Call of Duty: Infinite Warfare je bila najbolj prodajana igra v ZDA

Call of Duty: Infinite Warfare je bila najbolj prodajana igra v ZDA leta 2016, ja prav ste slišali.

Ogromno slabih kritik iz strani igralcev in prav tako tudi iz raznih igričarskih hiš je najnovejši Call of Duty še vedno vsem dokazal da je šef. Čeprav je samo v ZDA dosegel sam vrh v prodaji tega ne gre zanemariti, saj so ZDA en največjih igričarskih trgov. Njegov tekmec Battlefield 1, kateri je bil zelo dobro sprejet iz vseh strani pa je prišel na drugo mesto. Tretje mesto si je prislužila igra The Division, katero je Ubisoft zelo dobro spremenil in sedaj prihaja tudi posodobitev 1.6, ki naj bi prinesla zelo zanimive spremembe. Blizzard-ov Overwatch je dosegel šele sedmo mesto in tudi Call of Duty: Black Ops 3 je bil med top desetimi.

Zelo zanimivo je slišati, da je Call of Duty: Infinite Warfare prehitel po prodaji njegovega tekmeca Battlefield 1, ki naj bi bil iz strani kritikov in igralcev veliko boljši.

Vaša reakcija na članek?

NedeljskiH60
Že od malih nog je igranje video iger vsakdanje opravilo. Najbolj me navdušujejo MMORPG, ARPG in RPG zvrsti, za to pa so krive večne legende World of Warcraft, Diablo 2 in Gothic 1. Poleg posedanja za računalnikom in igranjem iger rad poslušam glasbo in tudi kakšno odigram na bobne. Moja želja je, da bi mladi igričarji lahko brali novice v svojem maternem jeziku.

Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!