Znan je datum izida za igro Prey

Bethesda Softworks so naznanili datum izida za njihovo psihološko srhljivko Prey. Igra bo izšla 5. maja 2017.

Prey je prvoosebna strelska igra, ki temelji na srhljivih in psiholoških elementih, ki bodo na preizkušnjo postavili igralčeve občutke. Lahko rečemo, da je na trenutke podobna zelo popularni igri Dead Space in vsebuje elemente znanega Dishonored stila, kjer lahko uporabljamo posebne moči in z njimi premagamo sovražnike. Gre za nekakšen hibrid med akcijskim in RPG stilom in bo prav zaradi tega mogoče veliko ljudem všeč, ker bo poudarek tudi na zgodbi in ne zgolj na pobijanju pošasti.

Predsednik Studija Arkane Raphael Colantonio je povedal, da to ni nadaljevanje ali kakršenkoli “remake” prejšnje igre, povedal je da gre za popolnoma novo igro.

Prey bo izšel na PlayStation 4, Xbox One in PC. Igro lahko prednaročite na platformi Steam, kjer boste dobili PC verzijo za 59,99€. Xbox One uporabniki dobite igro na Microsoft trgovini in PlayStation 4 uporabniki pa na PlayStation trgovini.

Oglejte si najnovejši napovednik.

Vaša reakcija na članek?

NedeljskiH60
Že od malih nog je igranje video iger vsakdanje opravilo. Najbolj me navdušujejo MMORPG, ARPG in RPG zvrsti, za to pa so krive večne legende World of Warcraft, Diablo 2 in Gothic 1. Poleg posedanja za računalnikom in igranjem iger rad poslušam glasbo in tudi kakšno odigram na bobne. Moja želja je, da bi mladi igričarji lahko brali novice v svojem maternem jeziku.

Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!