Ubisoft izdal posodobitev in naznanil DLC za igro Steep

Steep je adrenalinska igra, ki je na trg prišla 2. decembra na PC, PS4 in Xbox One. Vaša naloga je, da se spustite iz izbrane gore in celi in zdravi prispete v dolino. Seveda pa lahko izbirate tudi, na kak način bi se radi spustili. Na voljo imate smučanje, bungee jumping, deskanje ali jadralno padalstvo. Ko so stvari pripravljene, je na vrsti le še zabava. Več o igri lahko izveste tukaj.

Pred nekaj dnevi so razvijalci naznanili prvo večjo posodobitev. V posodobitvi najdemo nekaj novih stvari, med njimi Steep Svetovno prvenstvo, izzivi skupnosti … Med največjo spremembo lahko štejemo Svetovno prvenstvo. Da si lahko lažje predstavljamo, so razvijalci ustvarili videoposnetek. Večinoma pa se posodobitev osredotoča na izboljšavo nekaterih lastnosti iz prejšnje verzije. Več informacij o posodobitvi najdete tukaj.

Prav tako pa so naznanili tudi nov DLC, z imenom Alaska. DLC bo predvidoma izšel 10. februarja. Razvijalci veliko več podrobnosti niso izdali, so pa sporočili, da si bomo lahko DLC brezplačno prenesli v igro. Po zdaj znanih podatkih bo dodatek vseboval novo mapo z novimi izzivi. Za boljšo predstavo so razkrili tudi bodočo novo mapo v igri.

Ubisoft je s tema dvema potezama pokazal, da mu ni le mar za igralce, ampak da jih hoče narediti še bolj zadovoljne in da mogoče privabi še nekaj novih igralcev. Igra stane 60 €, kar je relativno veliko za računalniško verzijo igre. Cena na G2A pa dosega ceno okoli 40 €.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime