Elder Scrolls Online: Prihaja nekaj novega

Razvijalci igre  Elder Scrolls Online so na svoji Twitter strani pokazali čisto nov posnetek, ki naj bi naznanil nove vsebine.

Žal več kot zelo kratkega posnetka ne boste videli, ampak lahko pa 31. januarja pričakujete naznanitev novih vsebin. Če vas zadeva res zanima vam bo ta povezava prišla zelo prav twitch.tv,  saj si boste lahko ogledali celoten dogodek, ki se bo dogajal jutri.

Veliko je tudi govoric o prihajajočih vsebinah. Igralci naj bi dobili nov DLC imenovan Vvardenfell, ki je vulkanski otok v Morrowind-u. O tem zelo pričakovanem otoku ljudje govorijo že od leta 2012 in predkratkim se je pokazal na internetu zemljevid Vvardenfell-a,  katerega so dobili tako imenovani “data miners” oziroma rudarji podatkov. Posnetek katerega nam je Bethesda pokazala danes pa je tudi vulansko obarvan in sedaj daja vse upanje zvestim privržencem Elder Scrolls iger.

Vaša reakcija na članek?

NedeljskiH60
Že od malih nog je igranje video iger vsakdanje opravilo. Najbolj me navdušujejo MMORPG, ARPG in RPG zvrsti, za to pa so krive večne legende World of Warcraft, Diablo 2 in Gothic 1. Poleg posedanja za računalnikom in igranjem iger rad poslušam glasbo in tudi kakšno odigram na bobne. Moja želja je, da bi mladi igričarji lahko brali novice v svojem maternem jeziku.

Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!