Bioware: Nova sladica je na poti

Dragon Age, Star Wars The Old Republic, Star Wars Knights of the Old Republic, Mass Effect, Neverwinter Nights in Baldur’s Gate, vse to so igre po katerih je zaslovel današnji Bioware, ki nam vedno pripoveduje dobre zgodbe polne nevarnosti, konfliktov in romance.

Tokrat nam je Aaryn Flynn zaupal, da še vedno s polno paro delajo na igri Mass Effect: Andromeda. Vendar ni ostalo zgolj pri tem, zaupal je tudi nekaj podrobnosti o njihovem delu na novi igri.

Vse se je začelo leta 2012. Izdelovanje prvih karakterjev, popolnoma novo ozadje igre, nove zgodbe in seveda tudi drugačna igralnost. Flynn je rekel, da 20 let znanja je vsem skupaj prineslo veliko novih izkušenj in to bodo vsem igralcem pokazali z zabavno in popolnoma novo ARPG igro, ki naj bi izšla nekje v letu 2018.

Vprašanja kot so ali bo igra vsebovala večigralni način, ali bo samo enoigralni način, ali bo izšla tudi na konzolah žal še ne pridejo v poštev, ker je še prezgodaj. Naj steče leto 2017 naprej in kmalu bomo našli odgovore na vsa vprašanja.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime