Anyfin Paladin – Da, Paladin še obstaja!

Mogoče je kdo od vas že pozabil, a v igri Hearthstone obstaja class, ki se mu reče Paladin. Strah in trepet let 2015 in 2016 je dandanes skorajda izginil. Morda je res, da ni več tako močan kot v času Secret Paladin-a, je pa zato postal veliko bolj zanimiv! Zmagovati je resda zabavno, še bolje pa je, če zmagaš na zabaven način! Zato pospravite svoje Aggro Shaman-e in Pirate Warrior-e in pozdravite Anywin…. Ups, Anyfin Paladin-a!

 

Nekaj nasvetov:

Cilj tega decka je, da s pomočjo karte [Anyfin Can Happen] , ki iz groba prikliče tvoje [Bluegill Warrior] in [Murlock Warleader], preplaviš nasprotnika. S sedmimi močnimi Murlock-i lahko njegove življenjske točke spraviš na 0 v 1-2 turnih. Medtem, ko življenjske točke nasprotniku pridno znižuješ, pa si jih sebi zlahka povečuješ. Deck vsebuje veliko načinov za njihovo pridobivanje, ki bodisi hkrati tudi stabilizirajo board ([Misstres of Mixtures], [Truesilver Champion] in [Ragnaros, Lightlord]), ali pa omogočijo ustvarjanje dodatnih kart ([Ivory Knight]).

S pomočjo [Doomsayer] ali [Equality]+[Consecration]/[Wild Pyromancer] se lahko učinkovito znebite nasprotnikovih minionov, zato je še posebej dobra izbira proti Aggro Shaman-u ali pa Dragon Priest-u. Najboljši pa je, če igrate proti počasnejšim deckom. Renolock in Control Warrior zlahka klonita navalu Murlockov.

Nabavite si murloško-slovenski slovar in poskusite enega najbolj zabavnih Hearthstone deckov!

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime