Battlefront 2 bo imel enoigralski način

Pri Electronic Arts so dobili hudo kritiko, ko je izšel Battlefront in ni vseboval enoigralskega načina, ampak z novo igro prihajajo izboljšave.

Battlefront 2 bo vseboval veliko novih vsebin. Ena izmed teh vsebin bo enoigralski način, katerega si zagotovo želi veliko privržencev Star Wars franšize. Poleg nore zgodbe, ki vas čaka v igri, boste dobili še novo floto vesoljskih ladji, karakterje in več igralnih načinov.

Electronic Arts so si drznili reči, da bo novi Battlefront veliko boljši od prvega in da so tokrat veliko bolj poslušali svoje zveste igralce. Projekt je zelo ambiciozen in prav zaradi tega delajo na njemu kar trije razvijalci, DICE, Motive in Criterion. Povedali so še, da bo igra vsebovala sezonsko prepustnico s katero si bomo zagotovili dostop do vseh vsebin, ki bodo izšle po uradnem izidu igre. Poleg tega naj bi  igra vsebovala povezavo z novim filmom Star Wars: The Last Jedi.

Battlefront 2 bo izšel v letu 2017, verjetno okrog 15. decembra skupaj z novim filmom.

Vaša reakcija na članek?

NedeljskiH60
Že od malih nog je igranje video iger vsakdanje opravilo. Najbolj me navdušujejo MMORPG, ARPG in RPG zvrsti, za to pa so krive večne legende World of Warcraft, Diablo 2 in Gothic 1. Poleg posedanja za računalnikom in igranjem iger rad poslušam glasbo in tudi kakšno odigram na bobne. Moja želja je, da bi mladi igričarji lahko brali novice v svojem maternem jeziku.

Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!