Simbin UK napovedal GTR3

Kot strela z jasnega je pred dnevi završala novica o 3. delu GTR serije pod okriljem razvijalca SimBin UK. SimBin (takrat pod imenom SBDT) je leta 2003 zaslovel z modom za F1 2002, naslovljenim GTR 2002. Nekaj let za tem so izdali svojo prvo samostojno igro GTR, kasneje pa še GTR2, ki sta bili za tiste čase v samem vrhu simulacij. Po dolgih 12 letih čakanja bomo kot kaže dobili še 3. del te serije.

Avtor: Janko Glavač

V intervjuju za Racedepartment je Allan Speed razkril nekaj podrobnosti o dolgo pričakovanem nadaljevanju GTR franšize. Igra naj bi tako za PC kot konzole izšla prihodnje leto, poganjal pa jo bo zmogljivi Unreal4 engine. S tem pogonom bo igra omogočala celoten prehod dan/noč, dinamične vremenske pogoje ter dinamično podlago. Dobro dodelan naj bi bil tudi poškodben model, za zvok pa bo poskrbel Anthony Monteil iz sestrske firme Sector3 (RRRE).

Bo to tisto pravo nadaljevanje, ki si jo GTR franšiza zasluži in ne udarec v prazno (RRRE)? Še nekaj piva bo preteklo po naših grlih, preden bomo lahko podali pravi odgovor.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime