World of Warcraft: Plačevanje z žetonom bo postalo še bolj prilagodljivo

Blizzard je prvič predstavil t.i “WoW Token” oziroma WoW žeton v letu 2015. Z njim lahko igralci kupijo en mesec naročnine brez da bi zapravljali pravi denar. Seveda morajo zapraviti precejšno količino zlata, ki ga dobijo z igranjem same igre. Danes je Blizzard naznanil, da bodo lahko najbolj bogati WoW igralci kupovali npr. hišne ljubljenčke in celo razne druge stvari, ki jih lahko s pravim denarjem kupimo v igri Heroes of the Storm, Overwatch, StarCraft 2, Diablo 3 in Hearthstone. Celoten potek nakupa WoW žetona je še vedno isti, razen njegova funkcionalnost se je spremenila- Ko bo enkrat vaš, ga boste lahko z desno miškino tipko kliknili in ponudil vam bo opcijo izbire:
  • 30 dni naročnine v igri WoW
  • Pretvori v 15$ na vaš Battle.net račun

Žal se tega denarja, ki ga bomo dobili na Battle.net račun, ne bo dalo pretvoriti v pravi denar na svojo banko in žal tega denarja ne bo možno poslati svojim prijateljem. Tisti igralci, ki ne uporabljajo t.i “Authenticator” oziroma dodatna zaščitno za svoj račun bodo omejeni na specifično številko, ki še ni znana. Najvišja številka pa naj bi bila 350$

Vaša reakcija na članek?

NedeljskiH60
Že od malih nog je igranje video iger vsakdanje opravilo. Najbolj me navdušujejo MMORPG, ARPG in RPG zvrsti, za to pa so krive večne legende World of Warcraft, Diablo 2 in Gothic 1. Poleg posedanja za računalnikom in igranjem iger rad poslušam glasbo in tudi kakšno odigram na bobne. Moja želja je, da bi mladi igričarji lahko brali novice v svojem maternem jeziku.

Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!