The Wild Eight: Neprizanesljiva preživetvena igra

The Wild Eight je je še ena izmed mnogih iger danes, kjer moramo preživeti v zelo težkem okolju. Svojo pot je začela kot večina na platformi Steam v zgodnjem dostopu, upamo da bo ena izmed tistih, ki bo nekoč tudi uradno izšla. Iznajdljivost in nekaj sreče sta dva glavna atributa v igri, ki nam bosta pomagala ohraniti karakterja pri življenju. Dogajanje je postavljeno na Aljasko, kjer nas čakajo zelo nizke temperature, lakota in veliko divjega življenja. Seveda to je še najmanj kar se nam lahko zgodi in je zelo pričakovano. Poleg vsega naštetega igra vsebuje še zapuščena vojaška oporišča, kjer je vlada veliko eksperimentirala in to zna biti zelo nevarno. Glaven cilj je raziskovanje tega neprizanesljivega sveta, iskanje hrane, izdelovanje raznih stvari in  sodelovanje z drugimi.

Sistemske zahteve:

Operacijski sistem – Windows 7/8//8.1/10 64-bit

Trdi disk – 1GB

Delovni pomnilnik – 4GB

Procesor – Intel core i3 2.00 GHz ali enakovredni AMD

Grafična kartica – Nvidia GeForce 450 ali boljša

Če si želite testirati sebe in svoje preživetveno znanje lahko to preizkusite v igri The Wild Eight kar sami že za 19,99€. Lahko po to storite tudi s svojimi prijatelji v večigralnem načinu.

Oglejte si posnetek, ki vam bo pokazal kaj vse lahko počnete in če si res želite testiranje igre, si prenesite demo iz uradne spletne strani.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

1 KOMENTAR

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime