Destiny 2 bomo dočakali še letos

Activision je naznanil igro Destiny 2, ki naj bi bila nadaljevanje popularne igre Destiny, katera je izšla v letu 2014. Gre za strelsko spletno igro, ki vsebuje kar nekaj elementov tradicionalnih MMORPG iger. Ko je izšla je bilo veliko govora zakaj je igra samo na konzolah in verjamemo, da si veliko ljudi želi Destiny 2 igrati tudi na osebnih računalnikih. Veliko je polemik o PC platformi, ki je Destiny izvirnik ni dočakal. Ali bo v nadaljevanju prisotna še ne vemo, saj s strani razvijalcev nimamo nobenih uradnih podatkov. Lahko povemo, da jo bodo tisti, ki imajo najnovejše konzole, zagotovo igrali. Tisti s starejšimi konzolami (Xbox 360, PlayStation 3) pa žal že nekaj časa ne dobivajo posodobitev za igro Destiny, saj so se pri Bungie tako odločili.

Kaj nas čaka v Destiny 2 in pričakovanja

Glede na to, da gre za nadaljevanje bomo verjetno dobili novo zgodbo, ki se bo nanašala na zdajšnjo, nove vsebine bodo prisotne, boljša grafična podoba, še več planetov, katere bomo lahko obiskali. Želimo si bolj odprt svet, ki nam bo res dal občutek, da lahko raziščemo celoten planet, Nova osončja, rase, klase in še druge stvari. Največja želja mnogo igričarjev je PC različica, ki je Destiny  nikoli ni imel. Odlično bi bilo, da bi lahko igralci, ki so igrali original igro svoje karakterje na nekakšen način prenesli v Destiny 2 in nadaljevali zgodbo. Brez dvoma imajo razvijalci kar nekaj zanimivih podatkov, katere bodo prav kmalu stresli iz rokava.

Vaša reakcija na članek?

NedeljskiH60
Že od malih nog je igranje video iger vsakdanje opravilo. Najbolj me navdušujejo MMORPG, ARPG in RPG zvrsti, za to pa so krive večne legende World of Warcraft, Diablo 2 in Gothic 1. Poleg posedanja za računalnikom in igranjem iger rad poslušam glasbo in tudi kakšno odigram na bobne. Moja želja je, da bi mladi igričarji lahko brali novice v svojem maternem jeziku.

Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!