Battlerite bo postal brezplačen

Trenutno lahko igro kupimo na platformi Steam za 19,99€, ampak splača se vam počakati, saj razvijalci pripravljajo prihod brezplačne različice. Sami so povedali, da se bodo naslednjih nekaj mesecev posvetili zgolj brezplačni opciji s katero hočejo omogočiti dostop čim večji skupini ljudi in tako dobiti čim več dragocene povratne informacije ter tako izboljšati igro.
Izboljšave in novosti:

  • Optimalna in zabavna izkušnja, boljša PvP navodila in izboljšanje PvP-ja, 1 proti 1 tekme in izboljšanje umetne inteligence.
  • Dodajanje novih igralnih načinov, ki bodo vsebovali nekakšna pravila in cilje, katerih se bodo morali igralci držati, če bodo hoteli zmagati. Razvijalci so povedali, da trenutno testirajo 3 nove igralne načine.
  • Preden bo igra izšla kot brezplačna si razvijalci želijo izboljšati igralnost. To pomeni spremeniti jedro mehanik in ne samo posameznih junakov.
  • Spremenjen uporabniški vmesnik, ki bo Omogočal fleksibilnost in boljšo uporabniško izkušnjo.

Če ste igro že kupili boste lahko 14. februarja testirali novega junaka, igrali sezono 2 in seveda pridobili dodatne stvari za valentinovo. Očitno se bo Battlerite še izboljšal s prihodom brezplačne različice in prinesel veliko novosti v samo igro, upajmo da bo razvijalcem uspel zastavljen cilj.

Vse kar vidite v posnetku se bo verjetno malce spremenilo v prihodnjih mesecih.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

1 KOMENTAR

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime