Battlerite bo postal brezplačen

Trenutno lahko igro kupimo na platformi Steam za 19,99€, ampak splača se vam počakati, saj razvijalci pripravljajo prihod brezplačne različice. Sami so povedali, da se bodo naslednjih nekaj mesecev posvetili zgolj brezplačni opciji s katero hočejo omogočiti dostop čim večji skupini ljudi in tako dobiti čim več dragocene povratne informacije ter tako izboljšati igro.
Izboljšave in novosti:

  • Optimalna in zabavna izkušnja, boljša PvP navodila in izboljšanje PvP-ja, 1 proti 1 tekme in izboljšanje umetne inteligence.
  • Dodajanje novih igralnih načinov, ki bodo vsebovali nekakšna pravila in cilje, katerih se bodo morali igralci držati, če bodo hoteli zmagati. Razvijalci so povedali, da trenutno testirajo 3 nove igralne načine.
  • Preden bo igra izšla kot brezplačna si razvijalci želijo izboljšati igralnost. To pomeni spremeniti jedro mehanik in ne samo posameznih junakov.
  • Spremenjen uporabniški vmesnik, ki bo Omogočal fleksibilnost in boljšo uporabniško izkušnjo.

Če ste igro že kupili boste lahko 14. februarja testirali novega junaka, igrali sezono 2 in seveda pridobili dodatne stvari za valentinovo. Očitno se bo Battlerite še izboljšal s prihodom brezplačne različice in prinesel veliko novosti v samo igro, upajmo da bo razvijalcem uspel zastavljen cilj.

Vse kar vidite v posnetku se bo verjetno malce spremenilo v prihodnjih mesecih.

Vaša reakcija na članek?

NedeljskiH60
NedeljskiH60
Že od malih nog je igranje video iger vsakdanje opravilo. Najbolj me navdušujejo MMORPG, ARPG in RPG zvrsti, za to pa so krive večne legende World of Warcraft, Diablo 2 in Gothic 1. Poleg posedanja za računalnikom in igranjem iger rad poslušam glasbo in tudi kakšno odigram na bobne. Moja želja je, da bi mladi igričarji lahko brali novice v svojem maternem jeziku.

Sveže objave

1 KOMENTAR

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime