Ghost Recon: Wildlands odprta beta je pred vrati

Igro si lahko prenesemo in naložimo na svoj računalnik, ampak odprto beto bo možno igrati šele v četrtek 23. februarja. Ubisoft je tokrat priskrbel vsem uporabnikom še mini igro, katera bo dostopna na isti dan, kot celotna igra na PlayStation trgovini, Xbox trgovini in na Steam-u ali kar preko vaškega najljubšega brskalnika kot interaktiven zemljevid. Ta prav posebna igra se imenuje A World With No Heroes, kjer bo lahko vsak izmed uporabnikov raziskoval divjo Bolivijsko področje skozi kar 50 različnih kamer. Igra bo omogočila pridobivanje različnih nagrad, ki jih bomo lahko uporabili v Ghost Recon: Wildlands. 

Vsi, ki so igro že testirali v zaprti beti, bodo dobili dostop do t.i “Unidad Conspiracy”, ki vsebuje tri izključne naloge, katere bomo lahko odigrali, ko bo igra uradno izšla. Seveda bomo za igranje teh posebnih nalog morali kupiti celotno igro Ghost Recon: Wildlands na istem računu, kjer smo igrali tudi obe beta testiranji.

Pričakovana divjaška co-op igra bo imela precej velik odprt svet, katerega se vam splača testirati in če imate prijatelje, še njih povabiti v ta svet. Ghost Recon Wildlands izide 7. marca 2017 na PC, Xbox One in PlayStation 4. 

Vaša reakcija na članek?

NedeljskiH60
NedeljskiH60
Že od malih nog je igranje video iger vsakdanje opravilo. Najbolj me navdušujejo MMORPG, ARPG in RPG zvrsti, za to pa so krive večne legende World of Warcraft, Diablo 2 in Gothic 1. Poleg posedanja za računalnikom in igranjem iger rad poslušam glasbo in tudi kakšno odigram na bobne. Moja želja je, da bi mladi igričarji lahko brali novice v svojem maternem jeziku.

Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime