Overwatch-ov naslednji junak morda ne bo Doomfist

Kljub mnogim namigovanjem, da bo naslednji junak Blizzard-ove uspešnice Overwatch Doomfist, ki mu bo glas posodil Terry Crews (vsem znan iz Old Spice reklam), je direktor Jeff Kaplan na forumu objavil, da se vse lahko še spremeni.

Med pogovori na forumu o manjkajočih “emotih” nekaterih likov je namreč objavil, da je v trenutku v izdelavi več junakov, nato pa dodal še “24 morda ne bo, kdor mislite, da bo.”

Sicer je bilo že bolj kot ne splošno sprejeto, da bo 24. junak Doomfist, a besede direktorja na to vržejo drobec dvoma. Glede manjkajočih “emotov” pa je dodal še “Med prioritiziranje se vedno vprašamo, kaj je za večino ljudi najbolj pomembno. Trenutno menimo, da je to vključitev novega junaka. Upam, da razumete.”

To poroji vprašanje, kdo pa bo naslednji junak? Morda bo to Doomfist, kot so vsi domnevali, a vseeno je direktorjev odgovor sprožil veliko govoric.

Vaša reakcija na članek?

Simon D.
Urednik strani in amaterski razvijalec iger, le redek naslov uspe uiti njegovemu sokoljemu očesu, vsaj dokler ne zaudarja že od daleč. Pa tudi takrat je le redkokatera stvar bolj zabavna od polnega kritiziranja precenjenega govna.

Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!