Albion Online je dobil datum izida

Posodobitev v Albion Online prihaja 13. marca za tiste, ki imajo najgloblje žepe. Tisti s srednje globljimi žepi bodo lahko uživali 14. marca, tisti, ki boste plačali 29,95$, pa 15. marca. Galahad bo po razvijalskih napovedih predelal popolnoma celoten svet. Če vas zanimajo PvE vsebine, bo tudi za vas poskrbljeno, saj se bodo spremenile tudi te vsebine. Bolj natančno – celotna igra bo dobila naključne kampe, ki se bodo pokazali po svetu, domače baze in še druge PvE vsebine, katere bodo zagotovo pritegnile tudi tiste, ki niso navdušeni nad PvP-jem. Kar se tiče sveta, bodo novosti Royal Continents in Outlands, tudi število različnih okolji se bo povečalo. Bolj natančne stvari in podrobnosti nam razvijalci še nisozaupali, ampak vseeno jih bomo zvedeli kmalu, ker je marec tik pred vrati.

Poleg vseh novosti je Albion Online po dolgih letih v zaprti beti končno dobili datum izida. Igra bo izšla to poletje, bolj natančno 17. julija, kar je odlična novica, saj je to čas dopustov in počitnic in tisti res zagreti igralci se bodo lahko s polno močjo usmerili v ta peskovniški RPG.

10. marca bodo vsi strežniki izbrisani in nedostopni za vse igralce, ker bodo razvijalci pripravljali novosti. V naslednjih treh dneh pa bo izšla še posodobitev Galahad, katera ne bo zadnja. V maju bomo dobili še posodobitev Hector. Kar se tiče brisanja podatkov iz strežnikov, to verjetno ne bo zadnje, saj se pred uradnim izidom največkrat izbriše prav vse.

Albion Online bo mogoče igrati na Windows operacijskem sistemu, Linux-u in Mac-u. Igra bo po uradnem izidu izšla tudi za naprave Android in iOS kar je odlično, ker bomo lahko dostopali do igre skoraj povsod.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime