Shadows of Mordor bo dobil nadaljevanje

Shadows of War še ni bil uradno naznanjen in tudi vse informacije so kar hitro izbrisali, ampak vseeno niso bili dovolj hitri, da jih ne bi zasledili. Izvedeli smo, da bo nova igra izšla na Xbox One in PlayStation 4, kupili jo bomo lahko kot navadno izdajo (60$) ali zlato izdajo (100$). Vsebovala bo odprt svet, katerega bo mogoče v celoti raziskovati. Ovire, ki nas bodo čakale v “Middle Earth” svetu bomo lahko premagovali tudi s svojo osebno vojsko orkov. Nova igra naj bi izšla 22. avgusta letos, izdelujejo jo Monolith, založniki pa so Warner Bros.

Zlata izdaja bo vsebovala:

  • Slaughter Tribe Nemesis razširitev
  • Outlaw Tribe Nemesis razširitev
  • The Blade of Galadrel Story razširitev
  • The Desolation of Mordor Story razširitev
  • Vojaški zaklad

Obe “Nemesis” razširitvi bosta vsebovali nova orkovska plemena, naloge, možnosti, orožja, utrdbe, divjino in še t.i Mythic opremo.

“Story” razširitvi bosta predstavili popolnoma novo kampanjo, nove karakterje, ki jih bomo lahko tudi igrali, stranske naloge, sovražnike in zaveznike.

Na spodnji povezavi si lahko ogledate dražilnik.

Vaša reakcija na članek?

NedeljskiH60
Že od malih nog je igranje video iger vsakdanje opravilo. Najbolj me navdušujejo MMORPG, ARPG in RPG zvrsti, za to pa so krive večne legende World of Warcraft, Diablo 2 in Gothic 1. Poleg posedanja za računalnikom in igranjem iger rad poslušam glasbo in tudi kakšno odigram na bobne. Moja želja je, da bi mladi igričarji lahko brali novice v svojem maternem jeziku.

Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!