Massive Entertainment razvijajo novo igro

Tom Clancy’s The Division je prva igra, ki so jo razvili Massive Entertainment skupaj z Ubisoft-om. Izkazalo se je, da so izdelali odličen pogon, imenovan Snowdrop engine, katerega misli Ubisoft uporabiti v novih projektih. Massive Entertainment so naznanili tudi novo igro, ki naj bi imela zgodbo iz filma Avatar, sad dela James Cameron-a.  Najnovejša igra bi naj bila postavljena na planet Pandora in nudila super-realistično grafično podobo. Poleg vsega tega bodo igralci lahko izbirali, kako bodo izkusili ta prelep planet, ki jih čaka za raziskovanje, je dodal direktor Ditte Deefeldt. 

Sedaj je že precej očitno, kakšno pot je Ubisoft izbral, saj lahko vidimo, da so že kar nekaj iger naredili na podoben način. Imamo Steep, The Division in The Crew. Vizija založnika ni v mikro-transakcijah, ampak zlatih izdajah, ki ponujajo razne kozmetične dodatke in sezonsko prepustnico. Poleg tega morajo vse igre delovati na najbolj popularnih konzolah in osebnih računalnikih.

Nova Avatar igra bo zagotovo izgledala odlično, ampak ali ji bo uspelo prepričati ljudi, bomo pa videli prav kmalu. Glede na to, da bo igra izdelana na istem pogonu, kot je bil The Division, bo verjetno šlo še za en pseudo-MMO.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime