Borderlands bo uporabljal najnovejši Unreal igralni pogon

Na letošnji GDC konferenci so Gerbox in Randy Pitchford potrdili prihod igre Borderlands 3 na igralnem pogonu Unreal Engine 4. Pogon zmore narediti marsikaj in očitno bo tudi nadaljevanje Borderlands serije postalo še toliko bolj grafično impresivno. Poleg tega so razvijalci pokazali posnetek, kjer lahko vidimo, s čim se trenutno ukvarjajo in kaj vse so že dosegli. V posnetku lahko vidimo predstavitev tehnologije, na kateri bo izdelana igra Borderlands 3.  Že iz odlične tehnologije je razvidno, da bo igra izgledala veliko boljše od predhodnikov.

Za enkrat še ni znano, kdaj naj bi Borderlands 3 izšel, ampak s posnetkom, ki so ga nam pokazali nam konferenci GDC, so zagotovo postavili pričakovanja zelo visoko.

Če vas zanimajo tehnične podrobnosti, kako bo igra sestavljena in kakšne tehnologije bo uporabljala, vam priporočamo ogled tega posnetka.

Vaša reakcija na članek?

NedeljskiH60
Že od malih nog je igranje video iger vsakdanje opravilo. Najbolj me navdušujejo MMORPG, ARPG in RPG zvrsti, za to pa so krive večne legende World of Warcraft, Diablo 2 in Gothic 1. Poleg posedanja za računalnikom in igranjem iger rad poslušam glasbo in tudi kakšno odigram na bobne. Moja želja je, da bi mladi igričarji lahko brali novice v svojem maternem jeziku.

Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!